dissabte, 17 de novembre del 2007

Pinten Bastos ( De camí cap a (la) Meca. Capítol 3)

En un anterior article ja em vaig preguntar sobre els ets i uts que podia comportar el trencament del contracte de forma unilateral amb en David Meca. Els mitjans i els polítics semblava tenir-ho molt clar. Obviaven aquest assumpte, i només parlaven que l’operació Meca havia costat 30.000 €, donant el tema per tancat.
Els representants legals d’en David, G.T.A. Consulting Empresarial, volen jugar amb tranquil·litat les cartes que els hi queden, o més ben dit, l’as que tenen guardat sota la màniga.

Sembla ser que l’Ajuntament no va comunicar de manera fefaent la rescissió del contracte, després que el Ple tombés l’operació i el batlle acceptés la revocació. Cagada pastoreta. Ells, a diferència de nosaltres, es curen amb salut i no fan res a corre-cuita. Encara avui, apareix el logotip de Blanes com un dels patrocinadors d’en David. Casualitat? Evidentment no, segueixen donant l’aparença que el contracte encara és plenament vàlid, i conseqüentment compleixen amb les obligacions que disposa el famós contracte.

A més, mitjançant burofax han informat que han conegut la rescissió del contracte de forma unilateral gràcies els mitjans de comunicació. Avisen que “aquesta rescissió pot portar greus perjudicis econòmics i morals per a Blanes i per a David Meca”. Tot al peu de la lletra, sense fer un pas en fals. Primer denuncien que ningú els ha informat de l’operació -primera cleca-, i per tant, el contracte segueix sent vàlid. Seguidament matisen que la rescissió del contracte s’ha produït de manera unilateral, i que això pot portar conseqüències. Trencar un contracte no és fàcil, i té un preu –o potser dos-. El preu polític, ja s’ha pagat, amb el desgast de l’equip de govern, i amb la primera crisi política de la legislatura. El preu de l’incompliment ja fa més respecte. Perquè sembla clar que existeix una clàusula penal –aquesta gent no és mama el dit- que obligaria a pagar una indemnització en el supòsit que una de les dues parts trenqués el contracte, com així ha succeït.

El seny d’uns contra la rauxa dels altres. Esperem que d’aquí uns anys no s’hagi de fer mans i mànigues per pagar sentències del passat com ja ha succeït al ple del setembre.
Marxeu quitxalla! que pinten bastos.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo soc del Masnou, així que es per aquest blog on m'he anat enterant dels ets i uts d'aquesta polèmica Blanenca amb el Meca..
i si s'ha anat fent un bon embol un bon embolic si.. i s'ha de veure sobretot que estableix la clàusula penal exactament (a partir de l'article 1152, al final de la pagina de la UdG..), que suposem que serà un tant per cent del màxim que poden demanar..

I ja sabem on acabarà repercutint aquesta bestreta excepcional.. oi?

Anònim ha dit...

Hem d'agrair al Partit Democràtic de Blanes que ens hagi posat (als blanencs) en aquests fregats i berenjenales, i hem d'agrair al grup municipal del Partit Socialista que, per no voler pactar amb Esquerra Republicana ni amb Convergència en el seu moment, hagi propiciat que el Partit Democràtic accedeixi al govern i després fiqui al poble de Blanes en aquests berenjenales 'mequistes'.

Només espero que legalment o jurídicament la cosa es pugui reconduir i que finalment la resolució sigui la menys costosa per als nostres diners (de tots els blanencs).

Anònim ha dit...

tot aixo no es veritat, el contracte deixa clar que es pot rescindir.

per tant no venguis coses que no son

Anònim ha dit...

Per l'anònim d'aquí dalt. Si teniu pebrots ensenyeu el contracte, publiqueu-lo perquè tothom hi tingui accès. Si s'amaguen les coses és perquè no convè ensenyar-les

Anònim ha dit...

Bé aquí, tothom que el conegui, el podria publicar, el contracte (per exemple en aquí mateix), no? (dic jo, no sé).
Com a senzill blanenc, n'estic encuriosit.