dimecres, 7 de maig del 2008

Ai,ai,ai que ve Llevant

Doncs, sí! Ja podem exclamar als quatre vents que hem trepitjat merda. Avui, la Mònica Lòpez ens avançava a tots aquells que seguim l’espai del temps a la televisió pública catalana que s’acosta temporal de llevant per divendres i el cap de setmana.

En plena operació de rescat de la sorra perduda que la mare Tordera s’ha cansat d’arrestrar, degut en part a les empreses que xuclen la seva aigua, ens podem trobar amb una altra demostració que el mar reclama, més aviat o més tard, el territori que li pertoca.
Per això cal, primer de tot, creuar els dits i ciri a la verge del Vilar. Tot seguit, sermons i precs per intentar fer miques les previsions. Per què, caram, si després de gratar i triturar a tort i dret, tot un ecosistema per intentar donar alè al sector turístic i enterrar calers i calers del Ministerio, tindria pebrots que per voler tenir solventat aquest problema pels famosos ponts, ara ens trobéssim que tot se n’ha anat en orris. Si fos així, Déu no vulgui, algú assumiria responsabilitats?
Si suposem que el temporal s’ho emporta tot, Sa colomereta inclosa, tindríem més draga o el Ministerio tancaria l’aixeta dels Euros?

Dependre del temps ja és prou fumut, però dependre del Ministerio ja és per llogar-hi cadires. I sinó pregunteu pel sector dels càmpings que han vist amb incredul•litat com s’ha omplert una part de platja i l’altra no. Privilegis que han descriminat entre establiments de primera i establiments de segona. Ara bé, a l’hora de passar per caixa, tots moros. Doncs, déu n’hi do.

Mentrestant, com signaria l’Il•lustre Pere Puig i Llensa sols ens queda demanar la “bonança i celestia dels qui breguen mar enllà”.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

A blanes sempre passa el mateix. Vivim d'esquenes a la mar.

Fem un parquing, ens ho fot tot per terra,pero no passa res o tornem a fer i punto.

salut

Anònim ha dit...

presentadoras.tv?? com anem no?? :p

Anònim ha dit...

Ja tens l'aigua aquí nano! i la sorra a Palafolls!

Anònim ha dit...

La llevantada destrossa la renovada platja de s´Abanell


ENGOLIDA PER LES ONES. L´últim abocament de sorra de s´Abanell ha servit de ben poc; ahir el mar s´havia menjat mitja platja. carles colomer

El mar ha embogit i pensa fer tornat bojos a la vegada els hotelers i polítics de Blanes. Tot i que ahir a la tarda la situació no es podria qualificar de crítica, els valents passejants que s´acostaven al passeig de la Marina tot i el mal temps no podien evitar mirar consternats com les onades s´enduien, literalment i sense quarter, 1.200.000 euros. Aquest és el cost del treball d´abocar més de 150.000 metres cúbics de sorra a la platja de s´Abanell



http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008051100_1_265064__Girona-llevantada-destrossa-renovada-platja-sAbanell

Anònim ha dit...

al final s'ha de donar gràcies a la sorra que van posari que sinó hauriem fet salat amb el passeig.

Anònim ha dit...

Amb nom i cognoms, sense res que amagar opinem sobre els temes d´actualitat de la nostra ciutat...Blanes

http://juntsxblanes.blogspot.com

Anònim ha dit...

Pels que van junts...

sí, sí con nombres y apellidos massa coneguts per Blanes...

Anònim ha dit...

[img]http://s1.subirimagenes.com/otros/519821cuppetit.jpg[/img]